Massages

Massages

Informatie over de massages

Effecten van massage

Massage brengt lichaam en geest in balans. Regelmatig masseren verhoogt jouw weerstand, krijg jij meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in jouw lichaam. Tijdens een massage worden overtollige spanningen en afvalstoffen afgevoerd, waardoor jij weer lekker in jouw vel zit. Of jij nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens.

 

Wellness massage

Ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van dagelijkse stress. Tijdens de massage worden de spieren, pezen en gewrichten soepeler gemaakt en de doorbloeding van de spieren en de huid bewerkstelligd. Tevens wordt de afvoer van lymfevocht gestimuleerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Naast een algeheel gevoel van ontspanning, kan ontspanningsmassage stressklachten verhelpen, zoals spanningshoofdpijn en rug- en nekpijn. Deze vorm van massage is voor iedereen geschikt, zowel voor mensen die uitgeblust of vermoeid zijn als ook voor diegenen die prima in hun vel zitten.
Hier worden diverse technieken gecombineerd die spieren en weefsel losmaken waardoor lichaam en geest zich kunnen ontspannen. Het gebruik van olie, geur en muziek prikkelt de zintuigen.

 

Rebalancing

Deze behandelmethode is gericht op bewustwording. Door massage te combineren met ademhaling, ontspanningstechnieken en meditatie leer jij meer over jouw innerlijke drijfveren, jouw gevoelsleven, jouw behoeften en belemmeringen. Lichaam en geest zijn een cybernetische eenheid. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De massage ontspant en kan inzicht in levensvragen geven.

Masseur aan huis

Heb jij geen zin om de deur uit te gaan en wil jij wel heerlijk genieten van een massage? Dan kom ik naar jou toe.

 

Massageparty

Wil jij echt iets unieks doen op een feestje, vrijgezellenavond of bedrijfsuitje? Ik kom bij jou thuis, in jouw bedrijf met mijn massagetafel en benodigdheden.

 

Het doel van de party is om jou een leuke en ontspannende middag en/of avond te bezorgen samen met jouw vriend(inn)en of collega’s.

 

De behandeling kan geheel zelf samengesteld worden, te denken valt aan:
– Massage rug, nek en schouders
– Massage achterzijde benen en voeten
– Massage voorzijde benen en voeten
– Sportmassage

 

Als gastvrouw of gastheer van de massageparty ontvang jij de behandeling cadeau.

 

Bedrijfsmassage

Massage reduceert stress en bevordert de gezondheid van uw medewerkers. Bedrijfsmassage werkt mee aan het verlagen van ziekteverzuim.

Delen? Ja, graag