De sneeuwuil

De sneeuwuil

De Sneeuwuil staat symbool voor…

De Sneeuwuil staat symbool binnen de praktijk Vleugels voor Balans. De naam Vleugels voor Balans is dan ook deels afgeleid van deze excentrieke vogel. Naast zijn prachtige witte verschijning, bezit deze vogel een fraai pakket aan eigenschappen en een sterk karakter.

 

De Sneeuwuil is een krachtige vogel, sterk en niet snel van zijn stuk te brengen. Zijn snavel, klauwen en zijn vleugels zijn krachtwapens bij gevaar en het vangen van zijn prooi. Hij reageert rustig en bedaard. Zo weet hij energie uit te sparen voor de jacht op zijn prooi. Hij is zeker geen bangerik en in staat om zich te verdedigen tegen veel grotere dieren. Door het vertrouwen in en op zijn eigen kracht, zijn snelheid en zijn karakter deinst hij niet terug.

 

De Sneeuwuil is geen luidruchtige vogel. Zijn verschijning en houding zorgen dat hij in beeld is.
Deze vogel kan met doordachte ideeën voor de dag komen, om zijn doelen te bepalen. Zijn verschijning blijft zelden onopgemerkt. Door zijn elegante maar ook krachtige uiterlijk. De eigenschappen van deze vogel zorgen voor het balans in het leven, zich te kunnen voorzien van alle levensbehoeften en te blijven zweven door zijn krachtige vleugels, ook tijdens een sterke wind. Zijn balans zorgt dat hij obstakels in zijn vlucht kan overwinnen, zijn weg door zijn alertheid kan bijsturen wanneer gevaar op de loer ligt en zo zijn weg, zijn doel blijft bepalen en behaalt. De sneeuwuil een mooie verschijning die de regie over zijn leven in eigen bezit houdt.

 

Laat de kracht van deze vogel jouw motivatie zijn om net als deze Sneeuwuil de regie over jouw leven in eigen handen te houden. Door het balans te herstellen vanuit jouw visie, motivatie, jouw kracht. Vleugels voor Balans opent samen met jou de vleugels zodat jij kan werken aan het blijven zweven.

Delen? Ja, graag