NLP voor wie

NLP voor wie

Jezelf, andere & werk

NLP biedt ongekende mogelijkheden voor iedereen die open staat voor persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. NLP is geschikt voor mensen die willen leren om hun onderbewuste, bewust toe te passen in het dagelijks leven. NLP wordt toegepast in bedrijven, het onderwijs, tijdens coaching en therapie. Docenten, psychologen , psychiaters en andere hulpverleners raakten geïnspireerd door de kracht en effectiviteit van de NLP technieken. NLP is daarmee zeer geschikt om, in korte tijd, bij te dragen aan persoonlijke verandering en zelfinzicht.

Door middel van coaching stimuleer ik jou persoonlijk jouw talenten optimaal te benutten en prestaties te behalen die jij zelf eerst als onmogelijk leken.

Zelf

Persoonlijke ontwikkeling. Zelfmanagement. Een positievere kijk op jou zelf en jouw mogelijkheden. Zelf stappen zetten om te bereiken wat belangrijk voor jou is. Opruimen van oude belemmerende overtuigingen. Beter omgaan met jouw emoties.

Ander

Verbetering en verdieping van jouw relaties. Meer begrip en respect voor de ander. Inzicht in de effecten die jij op de ander hebt. Hoe jij andere, meer wenselijker, reacties teweeg kunt brengen. Opbouwen van rapport (wezenlijk contact) tussen jou en de ander.
Opvoeding: Bewust worden van de effecten van jouw taalgebruik. Jou richten op wat jou wél wilt. Motiveren. Het aanleren van een coachende stijl. Het uitnodigen tot het zelf vinden van oplossingen. Vergroting van het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

Werk

Beter op jouw plek zijn in jouw werk. Het beste uit jouw loopbaan halen door effectievere communicatie en persoonlijk leiderschap. Balans creëren tussen werk en privé.
Management: NLP biedt een goed gevulde toolbox voor het managen van jou zelf, anderen en werkprocessen. Makkelijk feedback geven. Inzicht in onbewuste programma’s bij jou zelf en de anderen.

Delen? Ja, graag