Over mij

Over mij

Ik stel mijzelf graag aan je voor….

Mijn naam is Martijn van Toor, geboren in 1976 te Middelburg, trotse vader van een zoon en de drijvende persoon achter Vleugels voor Balans.

 

Vanuit mijn opgedane commercieel leidinggevende en technisch coördinerende werkzaamheden en diverse management trainingen, ben ik mij steeds meer gaan interesseren in de groei en ontwikkeling van mijn medemens. Ik ontdekte dat het coachen, trainen en begeleiden van mijn medewerkers één van mijn grootste passies was. Door mijn kennis en vaardigheden over te brengen aan mijn medewerkers en hun groei en ontwikkeling terug te zien op de werkvloer, ben ik er voor mijzelf achter gekomen dat ik mij wil gaan concentreren op het coachen, trainen en begeleiden van mijn medemens. Voor mij was een logische volgende stap, mijzelf daarin verder te gaan specialiseren doormiddel van het volgen van een studie NLP.

 

In september 2014 afgestudeerd NLP Master Practioner Coach. NLP is een houding (gedrag/communicatie) en een methodologie die een grote reeks technieken omvat. Tijdens mijn studie heb ik mij deze technieken eigen gemaakt. Dit heeft mij gebracht waar ik nu sta en toe ben aan de volgende uitdaging, met mijn enthousiasmerende persoonlijkheid, kracht en inspiratie/motivatie mijn medemens te coachen door mijn kunde in de praktijk te brengen en hen met mijn kennis en vaardigheden van dienst te zijn.

 

Iedereen die daar behoefte aan heeft verdient het om op een inspirerende wijze zichzelf te ontwikkelen.

 

Met de NLP-attitude als basis wil ik mijzelf verder ontwikkelen door het volgen van opleidingen, om andere behandelvormen en technieken binnen de coaching en massages mij eigen te maken. Door een uitgebreid aanbod aan coaching technieken en massage vormen aan te kunnen bieden, ontstaat er een veelzijdigheid aan behandelmethodes afgestemd op de individuele persoon.

 

Sinds juli 2017 ben ik met enorm veel enthousiasme gestart met het volgen van cursussen om mijzelf allerlei massage technieken eigen te maken.
In juni 2019 heb ik mijn diploma behaald voor de vakopleiding VOS sportmasseur.

 

Namasté,

Martijn van Toor

Delen? Ja, graag