Tarieven NLP Coaching

Tarieven

NLP coaching

Hoe start het eerste gesprek?

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek geef jij aan wat jouw motivatie is om onder begeleiding van mij als coach, jou doelen te bereiken. Aan de hand van mijn waarneming en het onderlinge vertrouwen wordt jouw persoonlijk traject samengesteld.

 

Hoe lang duurt een coaching – hoeveel coaching heb ik nodig?

Een coaching duurt tussen 1 en 1,5 uur per gesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw doelen en waar jij aan wilt werken geëvalueerd en de voortgang besproken. Wanneer dat van toepassing is, worden assessments, analyse middelen, oefeningen of interventies ingezet (evt. kosten zijn inbegrepen). In voorkomende gevallen is er sprake van opdrachten voor zelfreflectie of ter voorbereiding van het daarop volgende consult. Afhankelijk van de coach-vraag betreft het tussen de 6 en 10 consulten.

 

Uurtarief coaching in Middelburg

Coaching voor particulieren zijn € 80,00 per sessie

 

Pakketkorting coaching

Een pakket van 6 coach sessies is € 455,00 (€ 25,00 voordeel)

 

Uurtarief coaching op locatie

Coaching voor particulieren zijn € 80,00 per sessie + reiskosten (€ 0,28 per km) en reistijd a € 34,50 per uur.

Uurtarief coaching bedrijven

Ik nodig jullie geheel vrijblijvend uit om contact met mij op te nemen zodat ik een passende aanbieding voor jullie kan maken

Vergoeding coaching door werkgever

Veel werkgevers zijn bereid bij te dragen aan coaching, dit omdat het een grote bijdragen levert aan het geluk, de gezondheid, effectiviteit en collegialiteit van jouw als medewerk(st)er. In bedrijven is vaak een budget beschikbaar voor (bij)scholing. Coaching mag daar vaak ook toe gerekend worden. Even navragen bij jouw leidinggevende en/of HR afdeling is dus zeker de moeite waard!

 

Kosten workshop

Workshop in opdracht van zakelijke of particuliere klant, max. 10 – 15 deelnemers per sessie, nader te bepalen.

 

Minimaal inkomen

Heb jij een minimaal inkomen te besteden, laat mij dit dan weten, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

 

Annulering / verplaatsing

Mocht er sprake zijn van annulering of verplaatsing van de afspraak en dit vindt tenminste 24 uur van te voren plaats, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

Behandelingen dienen per sessie d.m.v. contant of QR-code voldaan te worden.

Delen? Ja, graag